Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán restaurace
Yusupova, Guzel ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Müllerová, Jana (oponent)
Cílem mé diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu menší restaurace, která je zaměřena na zdravou a jednoduchou kuchyni z čerstvých sezonních a lokálních surovin a zhodnocení reálnosti záměru prostřednictvím finanční analýzy. V teoretické části své práce jsem popsala postup, kterého se obecně drží v praxi při sestavování podnikatelských plánů, popsala jsem zde také legislativu a postupy získání potřebných oprávnění. Náplní praktické části práce bude již samotný podnikatelský plán restaurace "Eat Simple" se strategickými analýzami vnějšího a vnitřního prostředí, marketingovým plánem a finanční analýzou. Na konci praktické části zpracují finanční plán společnosti a zhodnotím pomoci SWOT analýzy její silné a slabé stránky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.